Weekly deals

Inloop-Atelier 'Kaatjeswereld'

Elke donderdag kun je aan de kruisstraat 8-10 in Borger vrijblijvend knutselen, Stampin 'Up materialen kopen of een kadootje voor iemand maken. De mogelijkheden zijn enorm en doen denken aan een reallife Pinterest-atelier. Voordeel, je hoeft zelf niets aan te schaffen, alles is aanwezig en je betaald een klein prijsje. Voor ongeveer € 7.50 ga je al met iets leuks naar huis en krijg je ook een kopje koffie of thee. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig, de sfeer is ontspannen en niets moet. Wandel gerust binnen en kijk of je zin hebt om meteen aan de slag te gaan of lekker te neuzen. Elke donderdag open van 14:00 tot 22:00. Kijk in de linkerkolom naar de workshopagenda. Tevens is het mogelijk een workshop op bestelling te geven voor jou en je vrienden. We bespreken dan van te voren wat je leuk vindt om te doen. Ook is een knutselmiddag voor de kids mogelijk. Vraag gerust! Tot gauw!

woensdag 28 januari 2015

Valentijnskaarten


Op 5 februari a.s is er een Valentijnworkshop waarbij je een Shakercard maakt en een klein kadootje. De workshops zijn om 14:00 of 20:00. Het kost 7,50 p.p incl. een kopje koffie met wat lekkers. Geef je op via mail, info@kaatjeswereld.com 
 
Kaart met chalkboardcardstock en Chalckboardinkt
 
Shakercard met minihartjes
 
Shakercard met groot hart
 
Voor de gebruikte materialen ga je naar de stampin 'up store op www.stampinup.nl of mail je mij voor meer info naar info@kaatjeswereld.com Ook kun je je bestelling met bestelnummers en je gegevens mailen en binnen een week heb je de spullen in huis!

Inloop-Atelier 'kaatjeswereld'
Kruisstraat 8-10
Borger
Elke donderdag open van 14:00 tot 23:00 Inloopatelier om te maken wat jij wilt, of aan te schaffen wat jij zoekt. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je kunt ook een bericht achterlaten wanneer je een bestelling wilt plaatsen. Ik neem dan kontakt met je op. Vergeet niet je emailadres achter te laten bij de reaktie.