Weekly deals

Inloop-Atelier 'Kaatjeswereld'

Elke donderdag kun je aan de kruisstraat 8-10 in Borger vrijblijvend knutselen, Stampin 'Up materialen kopen of een kadootje voor iemand maken. De mogelijkheden zijn enorm en doen denken aan een reallife Pinterest-atelier. Voordeel, je hoeft zelf niets aan te schaffen, alles is aanwezig en je betaald een klein prijsje. Voor ongeveer € 7.50 ga je al met iets leuks naar huis en krijg je ook een kopje koffie of thee. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig, de sfeer is ontspannen en niets moet. Wandel gerust binnen en kijk of je zin hebt om meteen aan de slag te gaan of lekker te neuzen. Elke donderdag open van 14:00 tot 22:00. Kijk in de linkerkolom naar de workshopagenda. Tevens is het mogelijk een workshop op bestelling te geven voor jou en je vrienden. We bespreken dan van te voren wat je leuk vindt om te doen. Ook is een knutselmiddag voor de kids mogelijk. Vraag gerust! Tot gauw!

dinsdag 2 juni 2015

Nieuwe Catalogus! Jippie!!

Het is zover, vandaag gaat dan eindelijk de nieuwe cattie, zoals de Amerikanen 'm noemen, in. Veel mooie en nieuwe producten, maar ook hardlopers die niet gemist kunnen worden staan er weer in. Een mooi boekwerk om door te bladeren en nog mooier, je kunt alles bestellen en helemaal voor jezelf houden. Ik heb als demo al wat producten kunnen bestellen en het zijn weer geweldig mooie ontwerpen. Een uitschieter is de RonaldmcDonald set van dit jaar. Twee euro van elke verkochte set gaat naar dat goede doel. Samen met een corresponderende punch is het een must have. Maar ik kan nog wel even doorgaan. Jullie moeten het gewoon zien. Op de site via de desktop of laptop kun je door de nieuwe catalogus bladeren, of je komt bij het atelier langs en mag 'm een weekje lenen of aanschaffen voor 2.50 euro. Bij besteding vanaf 30 euro aan Stampin 'Up producten krijg je de catalogus gratis mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je kunt ook een bericht achterlaten wanneer je een bestelling wilt plaatsen. Ik neem dan kontakt met je op. Vergeet niet je emailadres achter te laten bij de reaktie.