Weekly deals

Inloop-Atelier 'Kaatjeswereld'

Elke donderdag kun je aan de kruisstraat 8-10 in Borger vrijblijvend knutselen, Stampin 'Up materialen kopen of een kadootje voor iemand maken. De mogelijkheden zijn enorm en doen denken aan een reallife Pinterest-atelier. Voordeel, je hoeft zelf niets aan te schaffen, alles is aanwezig en je betaald een klein prijsje. Voor ongeveer € 7.50 ga je al met iets leuks naar huis en krijg je ook een kopje koffie of thee. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig, de sfeer is ontspannen en niets moet. Wandel gerust binnen en kijk of je zin hebt om meteen aan de slag te gaan of lekker te neuzen. Elke donderdag open van 14:00 tot 22:00. Kijk in de linkerkolom naar de workshopagenda. Tevens is het mogelijk een workshop op bestelling te geven voor jou en je vrienden. We bespreken dan van te voren wat je leuk vindt om te doen. Ook is een knutselmiddag voor de kids mogelijk. Vraag gerust! Tot gauw!

dinsdag 10 maart 2015

Kaart met de 'kanten' achtergrond


Op dit moment is er veel vraag naar het maken van kaarten. Ik gebruik hier de achtergrondstempel 'I love Lace'. Rechts met de kleur 'chocolat chip' en links met de kleur 'Crumb cake'. De prachtige afbeelding met vogel komt van de stempelset 'World of dreams' en bevat nog vijf mooie stempels. De theepot komt uit de stempelset 'tea party'. 

Mocht je interesse hebben in bepaalde producten. Mail me met je bestelling of kom langs. Elke donderdag open van 14 uur tot 22 uur. Ik zit tussen nr.8 en nr.10 in aan de Kruisstraat in Borger.  De koffie staat klaar! Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je kunt ook een bericht achterlaten wanneer je een bestelling wilt plaatsen. Ik neem dan kontakt met je op. Vergeet niet je emailadres achter te laten bij de reaktie.