Weekly deals

Inloop-Atelier 'Kaatjeswereld'

Elke donderdag kun je aan de kruisstraat 8-10 in Borger vrijblijvend knutselen, Stampin 'Up materialen kopen of een kadootje voor iemand maken. De mogelijkheden zijn enorm en doen denken aan een reallife Pinterest-atelier. Voordeel, je hoeft zelf niets aan te schaffen, alles is aanwezig en je betaald een klein prijsje. Voor ongeveer € 7.50 ga je al met iets leuks naar huis en krijg je ook een kopje koffie of thee. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig, de sfeer is ontspannen en niets moet. Wandel gerust binnen en kijk of je zin hebt om meteen aan de slag te gaan of lekker te neuzen. Elke donderdag open van 14:00 tot 22:00. Kijk in de linkerkolom naar de workshopagenda. Tevens is het mogelijk een workshop op bestelling te geven voor jou en je vrienden. We bespreken dan van te voren wat je leuk vindt om te doen. Ook is een knutselmiddag voor de kids mogelijk. Vraag gerust! Tot gauw!

dinsdag 3 maart 2015

Screencard - kamerschermkaart

 
Dit kun je als workshop in het atelier volgen. Kosten € 7.50 p.p. incl. koffie.

Een screencard oftewel kamerschermkaart met de Incolors van Stampin 'up. De achtergrond en basis is coastal cabana. Een favoriet van mij. De sentimenten komen van 'A dozen thoughts', een set met 12 stempels en veel mogelijkheden. 
Voor bovenstaande kaart heb je nodig een vel cardstock van 28 x 14 cm
De rillijnen maak je op de lange kant op 7 - 14 - 21 cm
De laagjes designpapier en cardstock zijn:
De grootste: 6.5 x 10
De kleine: 5.5 x 8.5 
Voor de 'pootjes' gebruik je de 'modern label punch' 

Voor meer informatie over de materialen mag je me mailen of neem je een kijkje in de shop. Alles te bestellen via mij. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je kunt ook een bericht achterlaten wanneer je een bestelling wilt plaatsen. Ik neem dan kontakt met je op. Vergeet niet je emailadres achter te laten bij de reaktie.